Shop Mobile More Submit  Join Login
About Other / Professional rizeki raharjaMale/Indonesia Recent Activity
Deviant for 10 Years
Needs Core Membership
Statistics 37 Deviations 245 Comments 8,344 Pageviews
×

Newest Deviations

i love rock and roll by rizuchi i love rock and roll :iconrizuchi:rizuchi 3 0 kiss bye by rizuchi kiss bye :iconrizuchi:rizuchi 0 0 I wanna go home by rizuchi I wanna go home :iconrizuchi:rizuchi 2 0 to be with you by rizuchi to be with you :iconrizuchi:rizuchi 0 0 blue sky,green field by rizuchi blue sky,green field :iconrizuchi:rizuchi 2 0 feel alone again-sendiri lagi- by rizuchi feel alone again-sendiri lagi- :iconrizuchi:rizuchi 0 0 fisrt kiss v.2 by rizuchi fisrt kiss v.2 :iconrizuchi:rizuchi 1 10 first kiss by rizuchi first kiss :iconrizuchi:rizuchi 4 0 double dragon by rizuchi double dragon :iconrizuchi:rizuchi 3 0 speed of light by rizuchi speed of light :iconrizuchi:rizuchi 2 0 portraiture of adi pratama by rizuchi portraiture of adi pratama :iconrizuchi:rizuchi 0 0 silent chorust by rizuchi silent chorust :iconrizuchi:rizuchi 3 3 Prambanan by rizuchi Prambanan :iconrizuchi:rizuchi 2 0 3 by rizuchi 3 :iconrizuchi:rizuchi 0 7 love actually by rizuchi love actually :iconrizuchi:rizuchi 2 0 Me and MyFM10 by rizuchi Me and MyFM10 :iconrizuchi:rizuchi 0 2

Random Favourites

Spring Garden on black by blackcurrantjewelry Spring Garden on black :iconblackcurrantjewelry:blackcurrantjewelry 47 9 I See David in Their Eyes by wedhahai I See David in Their Eyes :iconwedhahai:wedhahai 42 32 replied of BREATHLESS by nanath replied of BREATHLESS :iconnanath:nanath 67 112 A Short History of Photography by photo-class A Short History of Photography :iconphoto-class:photo-class 63 21 The Making of a Photograph by photo-class The Making of a Photograph :iconphoto-class:photo-class 123 45 k750i by liquidevolution k750i :iconliquidevolution:liquidevolution 4 39 don't leave by ramadhana don't leave :iconramadhana:ramadhana 2 18 mai chan 2 by deathrockstar mai chan 2 :icondeathrockstar:deathrockstar 71 27 rainy.diary by deathrockstar rainy.diary :icondeathrockstar:deathrockstar 37 26

Activity


  • Listening to: oasis
  • Reading: cocept magz
  • Watching: mitor dengan tampilan autocad dan sketchup
  • Playing: torchlight
  • Eating: snack kedelai
  • Drinking: kopi jahe
sudah lama rasanya tak berkunjung ke DA hehehe lama bener deh pokoknya.
sambil iseng ngelmbur berkeliling DA cari inspirasi dengan secangkir kopi jahe hangat, sebungkus cemilan dari kedelai yang pedas lalu ada mi goreng ada wafer ( lembur bisa diartikan makan malam sepertinya :p) keasikan beselancar malah lupa kalo sedang lebur

deviantID

rizuchi
rizeki raharja
Artist | Professional | Other
Indonesia
Current Residence: jogja
deviantWEAR sizing preference: M
Favourite genre of music: rock!
email: rizuchi@gmail.com
Ym! :rizuchi_kun
Favourite photographer: arbain rambey
Operating System: windows XP sp3, Mandriva 08
MP3 player of choice: My K750i
Wallpaper of choice: black just black
Skin of choice: black
Favourite cartoon character: kariage kun
Personal Quote: back to basic, back in black
Interests

Comments


Add a Comment:
 
:iconjamilasakawe:
JamilaSakawe Featured By Owner Jan 19, 2011  Hobbyist Photographer
Your very welcome.
Reply
:iconindesignesia:
indesignesia Featured By Owner Aug 29, 2010
wow..photografer handal...
Reply
:iconrizuchi:
rizuchi Featured By Owner Aug 30, 2010  Professional Artist
wah terima kasih, tapi belum layak kalo saya di sebut handal..,masih harus banyak belajar dan manbung ( buat beli kamera sendiri hahah)
mungkin saat ini saya aalah fotografer handal Jepit hehehehe
Reply
:iconstupendouskid:
stupendouskid Featured By Owner Oct 22, 2009  Student Digital Artist
buzz :D
Reply
:iconrizuchi:
rizuchi Featured By Owner Oct 25, 2009  Professional Artist
buzz balik hehehehe ga ada kabar ni..sibuk yak??
Reply
:iconstupendouskid:
stupendouskid Featured By Owner Oct 26, 2009  Student Digital Artist
hehehe, enggak sibuk2 amat kok aku..
hehehe
kamu tuh yg ga berkabar hehehehe sibuk mencari pundi pundi buat beli kepengenan sih.. hehehe :iconpennyplz:
Reply
:iconstupendouskid:
stupendouskid Featured By Owner Jul 22, 2009  Student Digital Artist
hey, you've got tagged !!
here [link]
Reply
:iconrizuchi:
rizuchi Featured By Owner Aug 30, 2010  Professional Artist
oh baru sadar...aku di tag...tapi ini link apa ya?
Reply
:iconstupendouskid:
stupendouskid Featured By Owner Oct 15, 2010  Student Digital Artist
Aku pun sudah Riz.. ;p
Reply
:iconstupendouskid:
stupendouskid Featured By Owner Jul 7, 2009  Student Digital Artist
mau make over kamar. tapi bingung mau kaya gmn?
pny ide?
Reply
Add a Comment: